Життя - це книга, і той, хто не вчиться, бачить лише одну сторінку
Головна » 2017 » Апрель » 6 » Підсумки І етапу конкурсу професійної майстерності з професії "Кондитер "
12:36
Підсумки І етапу конкурсу професійної майстерності з професії "Кондитер "
5 квітня в ліцеї був проведений конкурс професійної майстерності

 з професії «Кондитер», в якому взяли участь 3 учні групи №11 «КОНДИТЕР».

Конкурс складався з ІІ етапів: 
І етап –теоретичний, складався з 60 питань тестового характеру.
Під час теоретичного завдання перевірялись професійно-теоретичні знання з предметів «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Гігієна та санітарія виробництва», «Устаткування підприємств харчування», «Охорона праці», «Організація виробництва та обслуговування» шляхом виконання тестових завдань (60 запитань з чотирма варіантами відповідей, одна з яких правильна, за кожну правильну відповідь учасникам нараховується 0,5 бали).
На виконання теоретичного завдання було відведено 1 академічну годину.

ІІ частина- практична, оздоблення торту

Практичне завдання полягало у виконанні роботи, що відповідає вимогам 3-го кваліфікаційного розряду з професії «Кондитер», та передбачало приготування кондитерського виробу за наданою технологічною карткою, а саме: торту (круглої форми, діаметром 24 см) з готового бісквітного напівфабрикату просоченого сиропом (звичайний), прошарованого кремом масляним «Шарлот» горіховий та оздобленого елементами з кондитерських вершків та шоколадної глазурі (коричневої) за тематикою обраною учасником. На виконання практичного завдання відводилось 5 астрономічних годин. Оцінювання по 5-ти бальній системі (розрізання торту на пласти, просочування сиропом,прошаровування кремом пласти, приготування крему «Шарлот», крему вершкового, оформлення торту). Максимальна кількість балів 30.
 З тестовими завданнями справились всі учні, але деякі учні допустили незначні помилки з «Санітарії та гігієни», «Організації виробництва та обслуговування». Максимальна кількість балів – 30 .
За результатами тестових завдань учні набрали такі бали:
Кісліченко Тетяна -23б.
Лавро Тетяна - 20б.
Молчанова Ніна – 19б.
 З практичною частиною справились усі учні, але були допущені помилки при розрізанні н/ф на пласти та при приготуванні вершкового крему. За результатами практичної частини учні набрали такі бали:
Кісліченко Тетяна -24б.
Лавро Тетяна - 20б.
Молчанова Ніна – 22б.
 За результатами теоретичної частини та практичної частини призові місця визначили наступним чином:

І місце Кісліченко Тетяна -47б.

ІІ місце Молчанова Ніна – 44б.

ІІІ місце Лавро Тетяна - 40б.
Переглядів: 214 | Додав: Aйше | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar